|
BEMUTATKOZUNKÚJDONSÁGOKSZÁLLÁS ÉTKEZÉS SZOLGÁLTATÁSOK WELLNESS ÁRAINKÁLLATSIMOGATÓELÉRHETőSÉG

WELLNESS

JACUZZI

Miért jó? Mert... 

Egészséges

Mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy pihenés és ralaxáció szükséges egy jó egészségi állapot fenntartásához. A melegvíz és az intenzív masszázs kombinációja mindennél hatékonyabb ellazulást eredményez. Nemcsak a test, hanem a lélek is képes teljes mértékben regenerálódni.
A masszázsmedence optimális egyensúlyt biztosít a test és a lélek között, amennyiben Ön reggel, vagy a nap végén az ellazulást választja.

Ellazít

A jacuzzi sok hidromasszázs fúvókát állít csatasorba. A fúvókák egyéni szabályozhatóságának köszönhetően a víz és levegő arányt a legkényelmesebben állíthatja be, valamint a fúvókák iránya is tetszőlegesen irányítható. Ez a sokoldalúság Önnek egy tökéletes masszázsélményt biztosít.
A hidromasszázs kezelés gyorsan regenerál, új energiákkal tölt fel, megszünteti a fáradtságot, levezeti az izomfájdalmakat. A lendületes érzés keveredik egy melegvizes masszázzsal, amely fokozza az Ön éjszakai pihenését a szállodában.

Galéria

Ako by ste si priali trávi vožný čas v Nezábudke ?

Pre odber noviniek vložte svoj email

Rekreačná 83
059 41 Tatranská Štrba
Tel.: 00421 918 899 518
recepcia@hotel-nezabudka.sk

ÚvodNovinkyUbytovanieUbytovňa Starý mlynStravovanieugg imitacion china baratasugg ascot baratasSlužbyWellnessCenníkMini ZOOReferencieKontaktMapa stránok

Všetky práva vyhradené 2018 Hotel Nezábudka, powered by ENABLE
tvorba web stránky, tvorba web stránok, tvorba webstránky, tvorba webstránok, tvorba webu